BIG LOVE

 
Idag har jag och praktikanten varit väldigt flitiga, minst sagt. Ni kan inte ana hur glad jag är över att äntligen få lite sol och vår :) Båda Strumpan, Izzadora och Musse har fått premiärhoppa lite idag i en paddock som för en gång skull inte var helt stelfrusen. Dom tyckte det var lika kul som jag, dom små busarna! Även Elsa fick hoppa lite och hon fick också hänga med på en härlig tur ute. Just nu sitter jag och målar naglarna mitt i allt, och känner mig ganska färdig för idag. Tur jag har så fina hästar att rida och en härlig vår framför mig :) Big love!
 
Fina Musse<3
 
 
 

HÄRLIGA SÖNDAG

 
Hej på er! Loggade in på bloggen imorse och såg att statistiken har höjts väldigt mycket nu de senaste dagarna :) Gud vad roligt, fortsätt så! Även om jag sagt till mig själv att det är inte för någon annan skull jag bloggar, utan för min egen så är det superkul att ni gillar det jag skriver och det jag gör. Det gör mig glad!
 
Har suttit och planerat in lite tävlingar och annat roligt som kommer att hända nu de närmaste veckorna. Spännande! Idag väntas det lite ridning och jobb o.s.v. och det ska ju inte glömmas att ett härligt påsklov ligger framför mig. Underbart! Just nu känner jag mig bara väldigt glad över allt som händer, har världens finaste vänner och människor runt omkring mig, fina hästar och allt är bara ett sånt himla lyckorus. Happy sunday<3
 
 
 
 
 
 
 

<3

 
När dessa bilderna togs, kunde ingen ana hur mycket kärlek det skulle ge mig under flera år framöver<3
Dessa bilderna är från de första gångerna jag satt på Lady, de är tagna under våren/sommaren 2009.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Första ridturen efter att jag fått hem henne i September 2009.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GAMLA BILDER DEL 2

 
Hittade också en massa gamla hästbilder när jag rensade min gamla dator :)
 
 
Macho, en ponny som hade och alltid kommer ha en speciell plats hos mig.
 
 
 
 
Fina Timona!
 
 
 
 
Världens finaste c-ponny Spice Girl, henne spenderade jag många roliga år tillsammans med! Hon står fortfarande kvar på ridskolan där jag red henne än idag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GAMLA BILDER DEL 1

 
Rensade min GAMLA dator igår, som är säkert över 10 år gammal. Där hittade jag en väldans massa gamla bilder, allt från 3-6 år tillbaka i tiden ;) Så därför tänkte jag bjuda er på lite gamla jättetjusiga bilder helt enkelt. Gör det i två delar, så denna första delen blir med "vanliga bilder" för er som inte bryr er om en massa hästbilder, och så tar jag bara hästbilder i den andra delen för er som vill det :) Så blir det som det brukar!
 
 
Haha, 15 årig tjej med nyklippt (väldigt ojämn) lugg, tyckte själv det blev dösnyggt ;)
 
 
Sommaren 2010 i Karaby!
 
 
Agerar fotomodell åt min bror, 15 år.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kroatien sommaren 2010.
 
 
Cypern sommaren 2009!
 
 
HAHAHA, här är jag 13-14 år och går i sjuan.
 
 
 

VÄRLDENS FINASTE<3

 
Igår var jag och hälsade på världens finaste Lady hos hennes nya ägare Alicia! För er som  inte redan vet det så är Lady min gamla ponny som jag sålde till Alicia i December 2012. Är så himla glad och lycklig när jag vet att hon har det hur bra som helst och att hon är glad och stormtrivs. Red henne en liten sväng också och hon var hur pigg, mjuk och fin som helst :') Alicia och Lady är så himla fina ihop! Om ni vill fortsätta följa Alicia och Lady och se hur det går för dem så kan ni göra det på Alicias blogg www.bbaraaliciacarlsson.blogg.se!
 
 
 
 
 
 
 

LUCKY SATURDAY

 
Idag är det lördag, för er som har typ missat det. Haha, gud vad bra sätt att börja ett inlägg på kände jag nu.. Har hittills idag fått genomlida en gudstjänst (ja ni läste rätt) och att jag har suttit med slutarbetet i Religion B som nu är inskickat och klart! Kära Religion B, jag gör därför slut med dig, här och nu och för all framtid :D Vilken lycka!
 
Jag ändå väldigt glad idag, för jag längtar till måndag, som är snart. Vad som händer då får ni veta då, så det får vara en hemlighet än så länge men kan säga att jag rusar av lycka just nu. Kan det inte bara bli måndag?!
Så från mig till er, en liten lördagspuss!
 
 
 
 
 

HEJ DEGKLUMPEN

 
Kan sammanfatta dem senaste dagarna med att idag fick jag nog, och gick och köpte mig en kalender för att kunna få ordning på det fullständiga kaoset som varit i mitt huvud ett par dagar nu. Att jag blir sjukt mentalt stressad av att ha många saker i huvudet samtidigt visste jag redan, men mitt huvud har varit som en enda degklump nu ett par dagar. HAHA, så en väldigt praktisk lösning fick det då bli i form av en kalender och hoppet om min degiga hjärna börjar ta sig igen ;) Så med andra ord har inte bloggandet haft så hög prio fram tills nu!
 
 Igår drog vårterminen på ridskolan igång. Som vi längtat! Tog en liten premiärtur på urgulliga lilla Hilda, som var så sprudlande av positiv energi att jag inte kunde sluta le. Tror faktiskt att jag har gått och blivit lite småkär i den svarta lilla hårbollen. Varför går B-ponny tiden så fort?! Hon kommer bli en perfekt liten ridskoleponny i alla fall :)
 
 
 
 
 

JODÅÅÅ

 
Jodå, jag lever fortfarande. Lite 100-dagars firande och fullspäckade dagar både bakom och framför mig gör tydligen susen. Har inte särskilt mycket tid eller lust att blogga nu. Men, jag lever och har inte tröttnat på er här, jag lovar :) Efter helgen är det skärpning, och jag ska få försöka få ordning igen. Varför säger jag alltid så? ;)
 
 
ÅÅÅÅÅH blev typ precis världens lyckligaste tjej, men mer än så får ni inte veta, inte än!!!!!!!!!! :'D
 
 

ÅÅÅH

 
Börjar morgonen med att spärra bankkort, körkort och hela skiten. Varför händer sånt alltid mig? Ibland tror jag att klumpighet (jag brukar kalla det otur) förföljer mig ;) Hoppas i alla fall att ni har haft en bättre morgon. En kvällstur med min partner in crime igår gjorde i alla fall mig lite gladare. Hon är äntligen hemma igen! :D
 
 
 
 
 

TÄVLINGEN

 
Här kommer en snabbt ihopklippt film från Musses starter i helgen. Han gick LC och LC+5. Ni ser själv i filmen att han håller på att krypa ur skinnet i LC, så det blev en del slarv i den rundan, och ett ner. Är ändå nöjd, med tanke på hur stirrig han var. i LC+5 var det en enorm skillnad, han var mer lugn och fick en mycket bättre rytm i den rundan. Så det blev minsann en rosett till lillkillen. Kul! Han var i alla fall glad att få galoppera ärevarv ;)
 
 
 
 

GODMORGON TISDAG

 
Förutom att jag är sådär dödsförkyld och hes som man bara kan bli så känns det ändå rätt härligt med tisdag. Med tanke på hur mitt morgonhumör brukar vara så börjar dagen ändå rätt så bra. High five! Massor som ska hinnas med under dagen, och fast att jag typ borde ha lagt upp en planering för de kommande dagarna (som jag inte riktigt vet hur jag ska få ihop) så lyser den med sin frånvaro. I och för sig inget ovanligt, men det kanske är dags att ta tag i saken och en gång för alla lära sig att utan planering så lär knappast stresskänslan bli mindre. Sounds like a plan :) Kommer ett par tidsinställda under dagen, bland annat lite resultat och filmer.
 
 
 
 

FINALLY


Äntligen lite nytt och fräsch :) Som vanligt är det duktiga Erika på www.erikaandersson.blogg.se som har gjort designen. Blir alltid lika nöjd! Lite senare ikväll eller imorgon hade jag tänkt lägga upp lite resultat från helgens tävling och lite filmer som jag lovat innan men som av någon underlig anledning försvunnit ut i intet.. Hmm! ;)
 
 
 
 

NU HÄNDER DET

 
Spännande grejer på gång här på bloggen idag, håll utkik :) Sorry för dålig uppdatering igår, satt fast mitt ute i ingenstans utan internet, med andra ord hemma hos a-l. Det var typ kaos, men nu ska allt vara i sin ordning och under dagen är det en massa spännande saker på gång både med bloggen och utanför. Don't miss it!
 
 
 

TRÖTT TJEJ


En trött men glad tjej har precis landat i sängen framför mello. Fyra starter på dagens tävling och en släktmiddag senare så känner jag mig minst sagt färdig för idag :) Video och sånt från tävlingen kommer upp imorgon, och då väntar även en annan spännande sak här på bloggen, så håll utkik ;) Nu tror jag att jag checkar ut för idag!

 


RSS 2.0