19!!

 
Glad 19-åring! :)
 
 
 
 
 
 

MUSSE

 
Även lilla plutten Musse har varit ute en del på senaste. För några veckor sedan var vi på Sydslätten och hoppade LC och LC+5. Sista rundan hoppade han bättre än han någonsin har gjort innan, och det var nog den bästa rundan vi har gjort tillsammans! Får se om jag lägger upp den rundan här till er så ni får se :) I helgen var vi i Tågarp och debuterade LB med 4 fel. Han kommer kunna gå långt i framtiden! Sista tävlingen med honom är imorgon på Ribersborg, där ska vi hoppa LC och LB. Sen är det dags för lilla Tanja att ta över och rocka banorna tillsammans med honom. Igår var dem och hoppade pay and jump i Tågarp. Dom är så himla fina ihop!
 
 
 
 
 
 

FINA ELSA<3

 
Igår var jag på pay and jump med Elsa. Åh så fin hon är! Snart gör hon sin tävlingsdebut i en LC, förhoppningsvis i Stäviecupen :) Som jag längtar! Hon påminner mig hela tiden så mycket om Lady. Hon är så himla lik henne!<3
Även lilla Ulla fick göra sin debut i 40 cm. Hon rockade också banan, och hon kommer bli superfin så småningom.
 
 
 
 
 
 
 

TILLBAKA IGEN!

 
Hej på er! :)
Behövde nog bara en liten paus från bloggandet, men nu är jag här igen. Så himla mycket som är på gång nu! Om en och en halv vecka ligger jag i solen och njuter, och om 35 dagar tar jag studenten.. Det är helt galet!! :D Allt som jag har längtat efter så länge ligger så nära framför mig. HAPPY! Ska försöka att uppdatera bättre nu.
 

RSS 2.0