UNDERBARA!!

Detta möttes jag av när jag kom imorse på min sista praktikdag. Hur underbara är inte människorna här? Har verkligen haft superkul varje dag, och ser fram emot att jobba här framöver! 





HOPPNING

 
Idag hoppade vi för första gången lite mer ordentligt. Gick superbra! Hon tyckte i alla fall det var jätteroligt, och hon var med mig hela tiden även om hon vissa gånger var lite väl på ;) Pigg och glad, vilket är kul. Ställde inte särskilt stora krav då jag bara ville se vad hon egentligen kan ,hur hennes hinderbedömning är och hur hon är i hoppningen helt enkelt. Det kan nog bli bra detta, så småningom. Eller vad tror ni?
 
 

TRÖTTER

 
Det är bara onsdag men skulle lätt kunna ta helg nu. Kanske känns det så för att det är kväll och jag har varit igång hela dagen, men är välldans mör i hela kroppen och tror att jag strax checkar ut för idag och deckar i sängen. Låter som en bra plan!
 
Igår hade jag och Beata dressyrträning. Det gick väll helt okej, med tanke på att vi precis har börjat komma igång rätt bra. Finns ju alltid massa saker att träna på och som bir bättre med tiden. Lite springig var hon och lite tjurig mot slutet när hon började bli trött. Det försvinner förhoppningsvis med mer ork och träning! :) Idag red jag bara lite lätt för att hon ska slippa bli för stel eller få träningsvärk så får hon nog vila imorgon. Men, det är i alla fall himla kul att vi gör framsteg hela tiden, och att det går bättre för varje dag. Det ska nog bli något bra av detta!
 
 
 
 
 

DET GÅR BRA NU

 
Idag hade jag först tänkt rida ett ganska lugnt pass men verkligen försöka rida igenom henne, eftersom vi har dressyrträning imorgon. Tänkte att hon skulle vara lite uppvärmd för det. Gick inte riktigt som planerat, med en glad häst som var alldeles för pigg för att koncentrera sig så fick det bli lite mer lätt ridning. Lät henne springa av sig lite istället så att hon, förhoppningsvis, kan hålla sig i skinnet imorgon ;) Kul att hon är  så glad i alla fall. Första hoppträningen är inplanerad, det blir nästa vecka. Inga krav, bara ha kul och för att se vad vi har att jobba med. Ska bli spännande, längesen jag var på Anna-träning nu. Jag har verkligen saknat det. Blir alltid lika bra!
 
Annars rullar allt på, har fått lite timmar på jobb så nu börjar det ordna upp sig även på jobbfronten. Känner att jag fått ett bra flyt på allt nu. Hoppas bara det håller i sig. Nu måste jag se vidare på Paradise Hotel!
 
 
 
 

TRÖTTIS


Fy vad trött jag är. Har redan däckat i sängen och känner mig färdig för idag. Imorgon är det fredag, med alla trevligheter det innebär. Lycka! 

Om ni har några förslag på vad jag kan blogga om, don't forget to tell me. Står helt stilla i huvudet, och det känns som min hjärna har tagit semester. I alla fall ikväll ;) 




KVÄLLSTANKAR

 
Idag blev det bara ett kort pass med skritt och lite trav i ridhuset eftersom Beata vaccinerades igår. Fast att jag inte red så länge så fick vi in en bra känsla och vi klickar mer för varje dag känns det som. Hon kändes mjuk och fin för att bara ha jobbat en kort stund och kändes bekväm vilket är skönt.
 
Vi börjar hitta varandra och jag hittar nya knappar varje dag som jag några dagar tidigare inte trodde fanns. Underbart! Är otroligt glad att vi ändå kommer så pass bra överrens som vi gör. Tog ändå hem henne lite vind för våg och hade egentligen ingen aning om hur det skulle bli. Jag blir mer övertygad om att med lite bättre kondis och träning till oss båda så ska vi nog kunna bli ett riktigt bra team. Fina tjejen!
 
 
 
 

GODMORGON!

 
Är vaken men inte särskilt pigg, så försöker rätta till det med en kopp kaffe eller två.  Jobb hela dagen står på schemat. Beata får vila idag tror jag, hon blev vaccinerad igår. Kanske att jag tar en skrittur, det får vi se. Kul att se att ni gillar att jag bloggar igen. Tycker ju trots allt att det är ganska roligt, så får se om det håller i sig ;) Hörs sen!
 
 
 
 

BILDER!

 
För några dagar sedan var min bror med ute i stallet med kameran. Här är resultatet! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BEATA

 
Tänkte presentera Beata lite närmare för er. Beata har jag på foder sedan November 2013, och hon är ett halvblodssto på 11 år, född  2002 e. King Marco och ue. Elfenspuk. Lånar henne av fam. Carlsson som äger Lady, min gamla ponny som jag sålde till dem i December 2012. Beata är familjens egna uppfödning.
 
Egentligen vet jag inte så mycket om henne ännu då jag just nu bara haft henne ett par dagar. Hon verkar väldigt arbetsvillig, och är väldigt mjuk och lätt i ridningen i alla fall. Jag ser verkligen fram emot att lära känna henne bättre och bli ett team, och så småningom även komma ut och tävla och bara ha roligt tillsammans!
 
Och förresten, för er som hängt med här på bloggen länge och känner till Lady, så kan ni om ni vill fortsätta följa henne och hennes nya ryttare Alicia. Då kan ni göra det på Alicias blogg, www.aliciac.blogg.se :)
 
 
 
 

I'M BACK

 
Det var minsann inte igår jag bloggade :) Tänkte ge det ett nytt försök, behöver bara fixa lite med
headern och komma igång lite mer, så ska jag försöka få bloggen att rulla igen. Peppad som tusan!
 
 
 

RSS 2.0